آنلاین اسپرت،سامانه آنلاین ورزش ایران

مطالعات نشان داده اند که نوشیدن آبِ بیشتر، مزایای رژیمی متعددی دارد مطالعۀ جدید عادت های غذایی بیشتر از 18300 امریکایی بزرگسال را مورد بررسی قرار دادند و دریافت...

بازدید :396
جمعه 6 اسفند 1395زمان :19:41
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

افرادی که مصرف آبروزانه را یک، دو و یا سه فنجان افزایش می دهند، بر اساس مطالعات دکتر Ruopeng Anاز دانشگاه ایلینویز، میزان کل انرژی مصرفی روزانه را از 68 تا 205 کالری ، میزان سدیم مصرفی روزانه را از 78 تا 235 میلی گرم، کاهش می دهند. آن ها همچنین تقریباً 55 تا 18 گرم کمتر شکر مصرف می کنند. و مصرف کلسترول را 7 تا 211 میلی گرم در روز کاهش می دهند.

دکتر Anگفت: اثر آشامیدن آبمعمولی در رژیم غذایی مشابه اثر نژاد و قومیت، تحصیلات و سطح درآمد و وضعیت وزن بدن بود. این یافته ها نشان داد که بهتر است با ارائۀ مداخلات در تغذیه جهانی و طراحی کمپین های آموزشی، مصرف آبمعمولی را به جای نوشیدنی های پر کالری متنوع بدون نگرانی عمیقی در باره پیامدها و استراتژی های فرهنگی، ترویج شود.

در این مطالعه از شرکت کنندگان خواسته شد که، دو روز، که سه تا ده روز از هم فاصله داشتند، هر چیزی که در طول روز خورده و یا نوشیده اند را بیان کنند.

میزان آبمعمولی مصرفی هر فرد به عنوان درصدی از رژیم آبروزانه که از انواع غذاها و نوشیدنی ها دریافت شده بود، محاسبه شد. نوشیدنی هایی مانند چای سیاه شیرین نشده، چای علفی و قهوه به عنوان منبع آبمعمولی به شمار نیامد. و فقط محتوای کل آبمصرفی شرکت کنندگان در محاسبات دکتر Anبه حساب آمد.

به طور میانگین، شرکت کنندگان 4.2 فنجان آبمعمولی به طور روزانه مصرف می کردند، تقریباً بیشتر از 30 درصد از کل آبمصرفی که از رژیم روزانه دریافت می کردند. متوسط کالری دریافتی شرکت کنندگان 2157 کالریبود. که شامل 125 کالری از نوشیدنی های شیرین شده با شکر، 432 کالری از غذاهای اختیاری که مواد مغذی کمی دارند، غذاهای پر کالری مانند دسرها، شیرینی ها و میان وعده ها که تنوع را افزایش می دهد اما در رژیم غذایی سالم جایگاهی ندارند.

یک مقدار کم اما با اهمیت از لحاظ آماری، افزایش یک درصد در میزان آبمعمولی مصرفی شرکت کنندگان با کاهش 8.6 کالریدر انرژی روزانۀ دریافتی، کاهش کمی در مصرف نوشیدنی های شیرین شده با شکر، کاهش مصرف غذاهای اختیاری و همچنین با کاهش مصرف شکر، چربی، سدیمو کلسترول همراه بود.

درحالیکه دکتر Anدریافت کاهش کالری در میان مردان و بزرگسالان جوان و میانسال بیشتر بود، او پیشنهاد کرد که این امر با مصرف مواد غذایی از گروه های با کالری بیشتر در ارتباط است.

این مطالعه در مجله تغذیه و رژیم های غذایی منتشر شد.

ترجمه شده توسط تیم Osport

استفاده از این مطلب با ذکر منبعبلا مانع است.

منبع: سایت www.sciencedaily.com



مشاهده پست مشابه : خاویار بلوگا از خاویار شیلات ایران
نظرات این مطلب
نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
آنلاین اسپرت،سامانه آنلاین ورزش ایران آنلاین اسپرت،سامانه آنلاین ورزش ایران کد امنیتی

درباره ما
اطلاعات کاربری
نام کاربری :
رمز عبور :
آرشیو
خبر نامه


معرفی وبلاگ به یک دوست


ایمیل شما :

ایمیل دوست شما :



چت باکس




captcha


پیوندهای روزانه
  • آرشیو لینک ها
آمار سایت
  • کل مطالب : 45
  • کل نظرات : 0
  • افراد آنلاین : 5
  • تعداد اعضا : 1
  • بازدید امروز : 52
  • بازدید کننده امروز : 24
  • باردید دیروز : 33
  • بازدید کننده دیروز : 3
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 183
  • بازدید ماه : 439
  • بازدید سال : 2214
  • بازدید کلی : 28754
کدهای اختصاصی